24 April 2015

Birding with an American couple all around Delta del Llobregat-Aucellejant al Delta del Llobregat amb una parella d'americans-Observando aves en el Delta del Llobregat con una pareja de americanos



Flamingos (Photo: Carles Ginès)

It was a short and intensive tour with Tom and his wife since I had to pick them up at the Cruise ship early in ther morning to take them back before 3 pm, when their vessel had to leave again. Therefore, there was no time to be missed!
We headed Delta del Llobregat Reserve and we birdwatched all around lagoons, marshes, meadows and the Llobregat River bank. We could spot many birds species in a few hours. 
Welcome anytime Ton and your wife! 

Photo: Pere Alzina 

El tour ornitològic amb en Tom i la seva esposa fou curt i molt intens. Els vaig passar a recollir a la terminal de creuers del Port de Barcelona i els havia de deixar allí abans de les tres de la tarda. Per tant, no hi havia temps per pedre. Vam fer directes al Delta del Llobregat i vam "aucellejar" entre estanys, llacunes, prats inundats i la vora del Llobregat. Vam poder observar un reguitzell d'espècies en pogues hores. Sou sempre benvinguts Tom i esposa! 

Photo: Pere Alzina

La salida ornitológica con Tom y su mujer fue intensa y corta. Los pasé a recoger en la terminal de cruceros del puerto de Barcelona y los tenía que dejar allí antes de las tres de la tarde. Por lo tanto, no había tiempo que perder. Fuimos directos a la Reserva Natural del Delta del Llobregat y observamos aves entre estanques, lagunas, prados inundados y en la margen del Llobregat. Pudimos observar muchas especies en pocas horas. Siempre bienvenidos Tom y esposa! 

Photo: Pere Alzina

Photo: Pere Alzina

Shags and cormorants (Photo: Enric Badosa)



No comments:

Post a Comment

Quizás te interese...