23 November 2015

Hiking in the foothills of Corredor NP with a group of Internations-Senderismo por el PN del Corredor con un grupo de Internations-Fent muntanya amb un grup d'Internations per les estribacions litorals del Corredor



Great views from l'Ermita del Remei

I met the Internations group at the train station of Arenys de Mar. From there we walked up to the Cemetery. It is a "famous" cemetery thanks to its beauty and because it forms part of the work and world of one of the best Catalan poets: Salvador Espriu. From there we went up to l'Ermita del Remei (that was also visited by Verdaguer, another outstanding Catalan poet). We enjoyed nice views from there before going to can Catà de Dalt. From this abandoned "masia" (Catalan farmer's house) we visited Can Jalpí, a romantic castle with a lake and a lovely surroundings. We finally went back to Arenys de Mar where we ate a great paella as a pleasant way to say good-bye. Welcome anytime! 



The beauty of Arenys de Mar's cemetery. 

Vaig anar a buscar el grup d'Internations a l'estació d'Arenys de Mar. Vam enfilar-nos al famós cementiri de Sinera -famós per la seva bellesa i perquè Salvador Espriu hi conformà part de la seva obra-. D'allà vam fer, xino-xano, fins a l'Ermita del Remei -visitada diverses vegades per Mossèn Cinto Verdaguer- des d'on s'albiren vistes boniques de la costa del Maresme, entre pins pinyers, atzavares i el blau del mar. Vam esmorzar a Can Catà de Dalt i d'allà vam baixar al castell romàntic de Can Jalpí. D'allà, Riera avall, fins a Arenys de Mar on vam dir-nos adéu després de gaudir d'una paella i de peix al Restaurant Calvari d'Arenys de Mar. Sou sempre benvinguts! 


Els 3 Turons (3 Hills) from can Vives

Fui a buscar el grupo de Internations a la estación de tren de Arenys de Mar. De allí subimos a la colina en la que se encuentra el "famoso" -por su belleza y por la obra de Salvador Espriu, poeta catalán- Cementerio de Arenys de Mar.  De allí subimos a la Ermita del Remei con grandes vistas sobre este sector del Mediterráneo. Finalmente desayunamos y descansamos en can Catà de Dalt, con vistas bonitas a la Riera d'Arenys. De allí descendimos hasta el Castell de Can Jalpí, un castillo romántico con estanque y jardines a su alrededor. De can Jalpí bajamos la Riera hasta llegar a Arenys de Mar. Fuimos a comer una paella com una buena forma de decirnos adiós. Bienvenidos siempre! 


Can Catà de Dalt and the international group 
(Russia, Germany, UK, Catalonia, etc.)



Breakfast in Can Catà de Dalt 

Castell de Can Jalpí 

Enjoying a great paella as a yummi farewell 



No comments:

Post a Comment

Quizás te interese...